Izbranega okusa s poudarkom na zdravju in pripravljeno z ljubeznijo!
MOKA - SOL - KVAS
 
 
KEKSI
Za vse vrste keksov se namesto živalske uporablja rastlinska maščoba. So ročno izdelani v manjših serijah in tedensko sveži.
OREHOVI in KOKOSOVI keksi so narejeni brez jajc.
 
 
REZANCI
Drobni, ozki ali široki rezanci; za juhe, glavne jedi, priloge.
Iz svežih jajc po starem klasičnem receptu.
 
 
     
 
TORTE
So sočne in lahke, bolj zdrave - narejene brez masla in margarine. So izvirnih, a polnih okusov in oblik za vse priložnosti, zelo ugoden nakup - veliki koščki za majhno ceno
 
 
DROBNO PECIVO
Iz vlečenega testa - narejeno s srcem in kančkom domišlije.
Vezivka, Srce, Lira, Violinski ključ
 
 
     
 
Izvirna unikatna darila, ki jih izdelujemo po predhodnem naročilu z željenim napisom. Primerna so za obdaritev ob na
 
 
     
 
       

na vrh

 

 

 
Kako ugotovite, da kupujete res zdrav in ''domač'' kruh?
 
 
Naredite test:
Povonjajnte ob HLEBCU še katerikoli drug kruh.
* ugotovili boste, kateri je brez vseh kemijskih dodatkov
* torej najbolj zdrav kruh

Želite jesti lep kruh... Ali dobrega in zdravega?
Da bi dosegli popolnost, višino in lepo ter pravilno obliko,
so kruhu dodali kemične sestavine.

Res lep kruh - a daleč od zdravega
Da bi bil kruh lep na pogled, mu je potrebno dodati razne kemijske dodatke; zato ne ocenjujte kruha po izgledu,
ampak po vonju!
 
 
Želite res zdrav in domač kruh brez nenaravnih sestavin - po odlični ceni?

Barva kruha:
nakazuje, da je pečen iz črne in ržene
moke z dodatki soli, kvasa in vode.

Močna in hrustljava skorja: prispeva k polnemu okusu.

Nepravilne linije: drobne luknjice kažejo, da ni dodanih kemijskih dodatkov, ker no poudarek na lepoti, ampak na okusu naravnih sestavin.

Zdrav, dober, lep kruh; ostane svež tudi naslednji dan.
 
 
     


 
STE VEDELI... da pekarne dodajajo kruhu ''praške'' in
umetne sestavine, s čimer dosežejo, da je kruh cenejši,
lepši in ostaja dalj časa svež.
 
Se spomnite kruha, ki so ga pekle babice doma:
zakaj jim ni uspelo nikoli speči tako lepega, kot se prodaja v trgovini? Razlog je preprost, ker so uporabljale le naravne surovine!
 
 
     
 

 

               

 

 
Kruh, ki ga otroci obožujejo...
 
 
in je odličen celo, če ga jeste brez priboljškov.

Ročno izdelan kruh iz krušne peči, znan po polnem okusu.
 
 
Ročno izdelan:
pečen v krušni peči.
Nežna in mehka skorja: ostane hrustljava.
Rahel in svež: tudi nalednji dan.
 
 
     
 
       

na vrh